Využijte bezplatnou konzultaci a požádejte o test efektu a bolestivosti na jakékoliv dílčí části vašeho těla. Pokud máte zkušenosti s jinými lasery uvidíte a možná i " uslyšíte " množství " vystřelených " zlikvidovaných chlupů. V rámci bezplatného vyzkoušení a bezplatné konzultace se můžete sami rozhodnout jestli naše metoda vyhovuje vašim představám.

O účinnosti epilace rozhoduje schopnost přístroje dodat v co nejkratším čase co největší energii k vlasové cibulce, která má být zničena. Náš nový diodový laser je vybaven unikátním systémem dvojího chlazení, umožňuje tak využít vysoký výkon 2400 W se sníženou bolestivostí ošetření.

Přístroj s tak vysokým výkonem může být používán pouze na lékařském pracovišti. Žádný estetický salon vám  proto nedopřeje účinnější odstranění chloupků.

Co je důležité pro vaše rozhodnutí :
  1. Jak váš jedinečný typ ochlupení, které je podle množství pigmentu specifické pro každého z nás, bude reagovat na naši používanou  laserovou kombinaci dvou vlnových délek.  Tady je důležité množství zničených "vystřelených" chlupů, které vytvoří malé začervenalé puchýřky.
  2. Jaká bude vaše subjektivní bolestivost. Působení laserového paprsku na vaši pokožku se dá přirovnat ke štípnutí, nebo šlehnutí gumičkou. Bolestivost se dá regulovat buď množstvím použité energie, kterou laser vysílá, nebo aplikací znecitlivujícího balzámu. Obecně platí, čím dokonalejší má laserové sklíčko chlazení, tím méně je procedura bolestivá. Snažíme se vždy najít kompromis, tak aby štípnutí bylo snesitelné, ale síla použité energie, co největší, protože ta rozhoduje o výsledném efektu a celkovém počtu potřebných opakování.
  3. Jak dlouho ošetření trvá. Pokud se rozhodnete pro epilaci větších partijí, jako jsou lýtka, stehna, nebo záda je jistě důležité jestli u nás strávíte jednu hodinu, nebo hodiny dvě. Naše laserová koncovka má rozměr 11 mm x 27mm, což je mnohem větší plocha, než u ostatních laserů. Díky tomu jsme mohli trvání zákroku výrazně zkrátit.